Le Bonheur Reserve 'Estate Barrel Selection' wo Stellenbosch 2018

Le Bonheur Reserve 'Estate Barrel Selection' wo Stellenbosch 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 22,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Le Bonheur

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Le Bonheur Reserve 'Estate Barrel Selection', gemaakt van Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc en Merlot, heeft rijke aroma's van donkere bessen, viooltjes, tabak en tonen van cederhout. Een complexe en verfijnde wijn met een zijdezachte textuur. De Le Bonheur Reserve 'Estate Barrel Selection' combineert uitzonderlijk goed met een goed stuk vlees zoals ribeye en gegrild lamsvlees. De wijn kan het beste gedecanteerd worden voor het inschenken. Dan komende smaken nog beter tot hun recht. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

De druiven komen van wijngaarden op de hellingen van de Simonsberg en de Klapmuts heuvel. De Cabernet Sauvignon komt uit een hoger gelegen wijngaard, gekenmerkt door een langzame rijping en intense, gedurfde smaken. De geselecteerde Merlot druiven zijn afkomstig uit een oude wijngaard, geplant op de lagere hellingen van het landgoed in 1984. De Cabernet Franc is geplant op een steile, naar het noorden gericht plot op de lagere hellingen van de Klapmutskop. De Petit Verdot is geplant op een vrij vlakke locatie in het noordelijke deel van Le Bonheur, gekenmerkt door duplex- en kleigrond.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy