Le Bonheur Wine Estate Eagle’s Lair Chardonnay wo Stellenbosch 2019

Le Bonheur Wine Estate Eagle’s Lair Chardonnay wo Stellenbosch 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 13,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Le Bonheur

Druif

Chardonnay

Hoe smaakt de wijn?

Le Bonheur Wine Estate Eagle’s Lair Chardonnay heeft een lichte stro-gele kleur. Deze Chardonnay heeft elegante tonen van citrus, meloen, witte perzik en wat mineraliteit. Medium body met crispy zuren en een hint van eikenhout. Mooi in balans. Deze wijn is nu op dronk en kan nog 5 tot 7 jaar verder rijpen. Deze elegante Chardonnay past uitstekend bij oesters, gegrilde vis en schaal en schelpdieren. De ideale schenktemperatuur is 10-12°C

De wijngaarden voor deze Chardonnay bevinden zich op de hoger gelegen hellingen van Klapmutskop en profiteren van de koele middagen door de schaduw van deze berg. De rijpngs-condities zijn dan ook gemiddeld tot koel. De bodem is gevarieerd; van zand tot graniet.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy