Límite Norte de Ramón Blanco Reserva doc Rioja 2017

Ramón Bilbao Límite Norte de Ramón Blanco Reserva doc Rioja 2019

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,45

Land

Spanje

Streek

Ribera del Duero

Wijnhuis

Ramón Bilbao

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Límite Norte de Ramón Bilbao Blanco Reserva is gemaakt van twee gelijke delen Maturana Blanca en Tempranillo Blanco. De bleekgele wijn is zuiver en licht van kleur met geuren van citrus, steenfruit en witte bloesem, aangevuld met een subtiele hint van het vat en tertiaire tonen. Het is een frisse wijn met een uitstekende zuurgraad en fijne tannines. Een gebalanceerde en harmonieuze wijn met een fijne, lange afdronk. Deze Límite Norte de Ramón Bilbao Blanco Reserva past het beste bij wit vlees, truffelparelhoen, romige kazen zoals Gorgonzola en vette vis of kabeljauw. De ideale schenktemperatuus is 10-12°C

Gelegen in Cuzcurrita, op een hoogte van 450m. Een wijn die twee weinig gebruikte, inheemse druivenrassen bevat en gekweekt in een klimaat met invloeden van de Atlantische Oceaan wat zorgt voor de frisheid. De bodem is alluviaal met grind en weinig vochtretentie. De warmte zorgt voor een gunstige rijping van de druiven, mede door de absorptie van de warmte vanuit de stenen.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy