Marquis de Terme AC Margaux 2015

*Deze wijn is verkrijgbaar in onze winkel, Molenstraat 16, 2201 ZK Noordwijk

*Heeft u vragen over deze wijn? Bel 071-3615416 of aad@aadenwijn.nl

€ 41,95 incl. btw

Land

Frankrijk

Streek

Bordeaux

Wijnhuis

Marquis de Terme

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

Marquis de Terme AC Margaux is een blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Petit Verdot. Het is een heel complete en intense wijn, met veel charme en prachtig fruit die krokant fris is en als het ware ontploft in de mond. Deze mooie complexiteit gaat hand in hand met een onimmiteerbaar mondgevoel. De tannines zijn zeer elegant en fijn en de afdronk blijft lang dankzij het rijke, overvloedige fruit dat fris blijft hangen. Zeer mooie Margaux met veel fruit en elegantie. Geniet van Marquis de Terme bij een mooie Lamsbout  of Biefstuk. Ook een heerlijke combinatie met diverse kazen.

De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Château Marquis de Terme maakte ooit deel uit van het uitgestrekte landgoed Rauzan dat eigendom was van Pierre de Rauzan, dat tegen de tijd van de classificatie van 1855 was verdeeld in de landgoederen Château Rauzan-Gassies, Château Rauzan-Ségla, Château Desmirail en Château Marquis de Terme. In de jaren 1760 ging het 30 hectare grote Château Marquis de Terme door een bruidsschat over in eigendom van François de Peguilhan, markies de Terme. Het was een eeuw lang eigendom van de familie Feuillerat totdat het in het begin van de 20e eeuw werd verkocht na de Grote Franse Wijnziekte. In 1935 ging het eigendom van de wijnmakerij over op wijnhandelaar Pierre Sénéclauze.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В© | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy