Ashbourne Pinotage 2018

Ashbourne Pinotage 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 49,95

Land

Zuid Afrika

Streek

Hemel en Aarde Valley

Wijnhuis

Hamilton Russell Vineyards

Druif

Pinotage

Hoe smaakt de wijn?

De Ashbourne Pinotage wordt gezien als benchmark onder de Zuid-Afrikaanse Pinotage wijnen. Deze wijn heeft de typische kenmerken van de druivensoort opnieuw gedefinieerd met zijn klassieke, verfijnde styling en unieke, complexe karakter. Mooie aroma’s van pruimen, cranberry en gedroogde kruiden. Elegante, rijke en aromatische wijn met een mooie mineraliteit. De Ashbourne Pinotage is een mooie begeleider van kalfs- en varkensvlees, ovenschotels en verschillende groot-wildgerechten zoals reerug of hertenbiefstuk met cranberrysaus. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C

Ashbourne is in 1996 opgericht en onderdeel van Hamilton Russell. Het wijnhuis ligt in de Hemel en Aarde Vallei ten oosten van de Hamilton Russell-wijngaarden. De focus ligt op het maken van wijnen met gebruik van de Pinotage en Sauvignon Blanc druif waarbij het terroir een zeer belangrijke rol speelt.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy