Sélection Cazal Viel Rouge vdf 2018

Sélection Cazal Viel Rouge vdf 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Deze wijn is uitsluitend leverbaar per 6 flessen

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 7,95

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Diverse druivensoorten

Hoe smaakt de wijn?

De Sélection Cazal Viel Rouge, gemaakt van Merlot, Syrah en Grenache, is een fijne frisse en toegankelijke rode wijn, met aroma's van zacht rood fruit met op de achtergrond een warme kruidigheid. Heerlijke huiswijn, bij vlees of een lekker stukje kaas. De ideale schenktemperatuur is 16-18°C.

Een droge rode wijn uit de Pays d'Oc. Laurent Miquel beplant haar wijngaarden graag op arme kalkgrond. De opbrengst is hierdoor lager, maar de kwaliteit van de wijn is des te mooier.

Sinds 1791 hebben acht generaties van de familie Miquel de wijngaarden van hun landgoed, hoog in de heuvels van de Languedoc, in bezit. Vader tot zoon, oogst na oogst, ze verdiepen hun kennis van de wijnstokken die hier groeien en leren te werken in harmonie met de natuur. Laurent, de nieuwste generatie wijnmaker, combineert de kracht van de wijsheid van zijn voorouders met zijn rebelse en innovatieve aanpak om wijnen te creëren met het echte Languedoc-karakter.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy