Muré Pinot Gris 'Pierres Sèches' AC Alsace 2018

Muré Pinot Gris 'Pierres Sèches' AC Alsace 2018

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Ophalen in onze winkel in TuineXtra

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 19,95

Land

Frankrijk

Streek

Elzas

Wijnhuis

Domaine René Muré

Druif

Pinot Gris

Hoe smaakt de wijn?

Muré Pinot Gris 'Pierres Sèches' AC Alsace heeft een licht gele en briljante kleur, met groene tinten. De neus doet denken gele perzik en peer. De mond is fris en zacht met tonen van geel fruit en ook kardemom. Mooi en goed uitgebalanceerd wijn. Geniet van deze Pinot Gris Pierres Sèches bij diverse visgerechten, klassiek bereide kreeft, patés met als bekendste natuurlijk foie gras, bij wit vlees en gevogelte in saus.

De Elzas is één van de oudste wijngebieden in Frankrijk. Nog voor de Romeinen dit gebied veroverden klommen de wijnstokken al tegen de groene heuvelhellingen op. De Elzas vormt een overgang tussen Duitsland en Frankrijk en ligt tussen de Rijn en de Vogezen. Men ziet het in de dorpen, men hoort het in de spraak, men proeft het ook in de wijnen: Duitse degelijkheid verbonden met Frans raffinement.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy