• Alleen online
Creation Pinot Noir 'Creation Estate' 2017

Creation Pinot Noir 'Creation Estate' 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 23,35

Land

Zuid Afrika

Streek

Walker Bay

Wijnhuis

Creation Wines

Druif

Pinot Noir

Hoe smaakt de wijn?

De Creation Pinot Noir 'Creation Estate' is een fruitige Pinot Noir uit de Hemel-en-Aarde Vallei, Zuid-Afrika. De Pinot Noir heeft intense aroma's van framboos, rode bessen en kruiden iun de geur. In de smaak is het een fruitige Pinot Noir met aroma's van rood fruit, soepele tannines en lichte tonen van hout. Licht gekoeld het lekkerst. Geniet ervan bij gegrilde zalm. Ook lekker bij carpaccio. De ideale schenktemperatuur is 12-16℃

Zelf noemen ze hun plek een paradijs en dat begrijpen we wel. De wijngaarden van Creation bevinden zich op een plateau in de schilderachtige Hemel-en-Aarde Vallei in het wijndistrict Walker Bay. Dankzij de nabijheid van de Atlantische Oceaan is het klimaat hier overwegend koel. De druiven krijgen de tijd om langzaam rijp te worden en behouden zo hun frisse zuren. Na de gisting rijpt de wijn tien tot twaalf maanden op eikenhouten vaten, waarvan 25% nieuw is. De wijn wordt licht gefilterd (om zo weinig mogelijk smaak te verliezen) en vervolgens gebotteld. Het eindresultaat mag er zijn. Een fruitige Pinot Noir met soepele tannines en subtiele tonen van houtrijping.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy