Laurent Miquel Côte 238 - Pech Gentille igp Aude 2019

Laurent Miquel Côte 238 - Pech Gentille igp Aude 2022

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Vragen? Bel 071-3615416

€ 15,95

Land

Frankrijk

Streek

Lanquedoc-Roussillon

Wijnhuis

Laurent Miquel

Druif

Albariño

Hoe smaakt de wijn?

De Laurent Miquel Côte 238 Pech Gentille is dankzij zijn unieke cépage, gemaakt van de Albarino, erg elegant en atypisch. De geur is rijk aan citrus aroma's en hints van witte perzik. “A Côte” is het resultaat van een geografisch oriëntatiepunt met behulp van contourlijnen, verspreid over het Franse grondgebied. Met behulp van deze definitie nam Laurent Miquel een ign-kaart en identificeerde hij wijn productieclusters. Elke wijn is de weerspiegeling van een hoogtemarkering van een specifiek terroir dat een unieke stijl wijn oplevert. Drink Côte 238 Pech Gentille als aperitief. Ook past deze wijn goed bij vis en zeevruchten, vooral oesters. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

De wijngaard is gelegen in de Zuid-Franse Languedoc. De term 'Pech' is afkomstig van de oud historische naam voor kleine heuvel. De wijngaard ligt dan ook in een heuvelachtig gebied en op een hoogte van 238 meter, zoals terug te zien is in de benaming. Dit specifieke stukje wijngaard is uniek en levert druiven van hogere kwaliteit.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 В | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy