• Alleen online
Spier Sauvignon Blanc '21 Gables' 2018

Spier Sauvignon Blanc '21 Gables' 2021

*Vanaf 75,00 geen verzendkosten

*Uw bestelling wordt binnen 2-3 dagen verzonden

€ 23,35

Land

Zuid Afrika

Streek

Stellenbosch

Wijnhuis

Spier

Druif

Sauvignon Blanc

Hoe smaakt de wijn?

De Spier Sauvignon Blanc '21 Gables' is vet en aromatisch. De wijn heeft een aangename open geur, peer, meloen, asperges, een vleugje grassigheid, tropisch fruit, passievrucht. Volle en rijpe smaak, met heerlijke frisheid en veel tropsich fruit, een vleugje artisjok, levendig, mooi krachtig. De Spier 21 Gables Sauvignon Blanc is spannend bij salade met artisjokharten en kip, prima met parelhoen, visgerechten met een krachtige saus, met een vleugje citroen, geitenkaas. De ideale schenktemperatuur is 8-10°C

Een van de mooiste historische bezienswaardigheden van de Kaap zijn de oud-Hollandse huizen met hun bijzondere gevels uit de 17e en 18e eeuw. Cape Dutch, zoals dat hier wordt genoemd. Spier is de grootste eigenaar van deze bijzondere, perfect bewaard gebleven gevels: maar liefst 21 in totaal. De 21 Gables dankt zijn naam aan deze historische bezitting. Hij is gegeven aan wijnen van het hoogste niveau.De Sauvignon Blanc 21 Gables wordt vroeg in de ochtend met de hand geoogst in kisten van elk 10 kilo. De druiven zijn voor-gekoeld alvorens ze ontsteelt en geperst worden. Het schilcontact is bij deze wijn maximaal 6 uur. Fermentatie vind plaats onder gecontroleerde temperaturen tussen 12-14 °C. De wijn rijpt voor 6 maanden op de peulvrecht voordat deze wordt gebotteld.

Vergelijkbare wijnen:

 

Probeer onze Witte Wijn box

Bent u een witte wijn liefhebber dan is onze Witte wijn box echt iets voor u. De lekkerste witte wijnen zijn geselecteerd voor een mooi arrangement. Met een uitgebreide uitleg voor de ultieme ervaring.

Ook zit er in de box een aantal gerechten die heerlijk samen gaan met de wijnen. Hebben we u interesse gewekt? Neem dan even een kijkje!

Bekijk hier
Aad en Wijn 2021 © | Alle rechten voorbehouden PrestaShop Zwolle Algemene voorwaarden | Sitemap | Privacy Policy